V kantonu Appenzell se tento jedinečný sýr stále vyrábí podle tradiční receptury. Během zrání se sýr potírá tajemnou bylinnou směsí, jejíž složení zná jen několik starších...
Pod pevnou, ale jedlou kůrou sýru Reblochon se skrývá intenzivně krémový a roztíratelný měkký sýr s hlubokou aromatickou chutí, která připomíná alpské pastviny a lískové oříšky....
Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 4 týdny vyzrálý. Byl stvořen s úctou k přírodě a sýrařskému řemeslu
Doporučujeme kombinovat s Frankovkou od Vinařství Gertner...
Magoth je řemeslný švýcarský alpský sýr. Tento horský sýr s jemnou strukturou je čistý a plný chuti. Sýr je přirozeně vyzrálý a bohatý na omega-3 mastné kyseliny....
Mnišská hlava je švýcarská specialita z plnotučného syrového kravského mléka s příjemně kořeněným charakterem. Tento sýr je nejlepší v tenkých plátcích a je vynikající k nápojům...
Křehký severoholandský sýr zraje přibližně 36 měsíců. Vyrábí se ze 100% severoholandského mléka paseného na louce té nejlepší kvality. Severoholandský sýr s chráněným statusem...
Pod pevnou, ale jedlou kůrou sýru Reblochon se skrývá intenzivně krémový a roztíratelný měkký mléčný výrobek s hlubokou aromatickou chutí připomínající alpské louky a lískové...
Raclette je pokrm z pohraniční oblasti Švýcarska a Francie. Doslova znamená "škrábání". Při Raclette se sýr zahřívá a poté se nožem seškrábne na talíř se zeleninou a uzeninou....
Značka Holland Delta představuje autentické recepty holandského původu s historií sahající do minulosti. Tento sýr Gouda je lahodně krémový a je ideální pro použití do sendvičů...
Extra uleželý zralý sýr Čedar je velmi oblíbený pro svoji smetanovost, která se zároveň skloubí s jeho výraznou a hlubokou chutí.
Jeho jedinečná textura a chuť, která zůstane...
Holandský sýr s italským charakterem. Mléčný výrobek je pevný, pikantní a mírně nasládlé chuti. Skvěle se hodí jako strouhaný sýr do teplé i studené kuchyně, ale výborně chutná...
Vlaskaas se v minulosti připravoval pouze jednou ročně, a to během slavnosti sklizně lnu, ale jak tradice slavnosti upadala, recept byl pohřben. Naštěstí v roce 2004 došlo při...
Parmigiano Reggiano je nejstarší ze všech parmezánů. Teprve po dvou letech zrání se smí krájet. Výsledkem je tvrdý sýr s intenzivní a pikantní chutí. Výborně se hodí ke...
Gran Moravia je výsledkem zvláštní spolupráce českých mlékařů a italských sýrařů. Příjemně pikantní sýr, který se podobá klasickým sýrům "Grana". Výborně se hodí jako...
Původní Gruyère je jedním z nejznámějších sýrů na světě. Tento sýr se vyznačuje lahodnou krémovou konzistencí a jedinečnou pikantní a kořeněnou chutí. Je to ideální sýr na...
Slavný holandský sýr s otvory. Charakteristická je pro něj příjemně nasládlá chuť. Skvěle se hodí do sendvičů, ale vynikající je i v holandském fondue.
Francouzská verze tohoto klasického děrovaného sýra je o něco sladší než švýcarská. Ideálně se hodí k rozpouštění ve fondue nebo na sendviči, ale je to také vynikající dezertní...
Italský král sýrů má nesrovnatelně pikantní chuť s lehce nasládlým podtónem. Je vynikající jako dezertní sýr ke sklence červeného vína, ale samozřejmě nejznámější a...
Extra starý sýr Noord-Hollandse Gouda zraje nejméně 24 měsíců a je ideální jako svačina k nápojům. Vyrábí se ze 100% severoholandského mléka paseného na louce té nejlepší...
Starý sýr Noord-Hollandse Gouda zraje přibližně 12 měsíců. Vyrábí se ze 100% severoholandského mléka paseného na louce té nejlepší kvality. Tento sýr se statusem chráněného...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací zde.