Známý také pod starým názvem Gjetost (kozí sýr). Tento norský sýr je spíše zvláštností. Vyrábí se ze syrovátky, má hnědou barvu a připomíná spíše karamel. V Norsku se tento...
Původní řecký sýr Feta je zrající sýr, který se obvykle vyrábí ze směsi ovčího a kozího mléka. Řecký sýr Feta, který se vyznačuje zrnitou strukturou a svěží slanou chutí s...
Tento dokonale vyzrálý holandský kozí sýr je plný chuti. Lahodný sýr se svěžím charakterem a přístupnou, bohatou chutí. Skutečná lahůdka pro opravdové milovníky....
Kozí sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Hlavní složky sýru je medvědí česnek.
Doporučujeme kombinovat s Cuveé Rychard od Vinařství Gertner...
Arina je řada holandských polotvrdých kozích sýrů se svěží, přístupnou chutí. Tato varianta je ochucená koriandrem a pískavicí a zraje na dřevěných deskách po dobu nejméně 4...
Při přípravě tohoto farmářského sýra z plnotučného kozího mléka se přidává med a tymián. Tím vznikne lahodná kořeněná, lehce nasládlá chuť. Tymián a chrpy dodávají sýru zvláštní...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací zde.