Řemeslná specialita z Normandie, která vychází z receptur alpských sýrů a je autenticky vyzrálá. Sladký jetel dodává sýru bylinný charakter s lehce sladkým podtónem....
Sýr sambal je sýr se sambalem a jemnými kousky chilli. Je lahodně měkký a krémový, což v kombinaci s kořením dodává tomuto mladému sýru pikantní říz....
Anglický sýr s lehce pikantní příchutí, aromatizovaný brusinkami. Překvapivá specialita s lehce nasládlým charakterem, která se skvěle hodí na sýrový talíř
Známý také pod starým názvem Gjetost (kozí sýr). Tento norský sýr je spíše zvláštností. Vyrábí se ze syrovátky, má hnědou barvu a připomíná spíše karamel. V Norsku se tento...
Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Hlavní složky sýru jsou nasekané chilli papričky Jalapeňo
Doporučujeme kombinovat s Ryzlinkem vlašským od Vinařství...
Sýr plný charakteru s jemnou svěží chutí a pikantním přízvukem. Kromě skvělé chuti je tento sýr příjemný i na pohled, protože se v něm barevně mísí bílá, jasně zelená a sytě...
Tento farmářský sýr zrál přibližně půl roku a byl potřen medem. Pikantní chuť sýra se dokonale snoubí s jemnými a lehce nasládlými nuancemi. Vynikající na luxusním sendviči nebo...
Pittoresque cumin je holandský sýr, který poskytuje jedinečnou kombinaci s kmínem. Je vynikající v sendviči nebo na sýrovém prkénku s nápoji, ale také skvěle dochutí saláty....
Truffle Trove, zabalený do čistě bílého vosku, je luxusní kombinace černých letních lanýžů z Acqualagna (hlavní město lanýžů v Itálii) a extra zralého Cheddaru ze Severního...
Tento červený bochník sýru v sobě skrývá ten nejsmetanovější zralý sýr Čedar s ďábelskou kombinací chili a pepře.
Nejen že si pochutnáte, ale ještě se i zahřejete....
Pittoresque cumin je holandský sýr, který poskytuje jedinečnou kombinaci s kmínem. Je vynikající v sendviči nebo na sýrovém prkénku s nápoji, ale také skvěle dochutí saláty....
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací zde.