Kachní terina s armagnacem
Kód: SK0048Související produkty
Detailní popis produktu
Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu. Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – teriny, paté, confity a rilety.
Terina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky.
Kachní terina nezklame na svátečním stole nejlépe jako výtečný doplněk červenému vínu.
Složení: kuřecí játra, vepřové sádlo, kachní prsa 15%, vepřová krkovice, kachní VSM (mechanicky zpracované maso) 10%, koření (včetně muškátového oříšku), Armagnac 0,8%, sůl, pepř. Může obsahovat stopy mléka* a sóji* . *Alergeny.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 1407,8kJ / 340,5kcal,
tuky: 31,25g
-z toho nasycené mastné kyseliny: 11,9g,
sacharidy: 1,9g,
-z toho cukry 0,38g,
vlákniny: <0,4g,
bílkoviny: 12,9g,
sůl: 1,42g.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Teriny |
---|---|
Záruka: | 3-6 měsíců |
Hmotnost: | 0.18 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář