Kachní terina s armagnacem

Kód: SK0048
Neohodnoceno
Značka: Jean Brunet
115 Kč / ks 64 Kč / 100 g
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
28.3.2023

Armagnac je speciální druh koňaku a v kombinaci s kachním masem dodává terině nezapomenutelný zážitek.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu. Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – teriny, paté, confity a rilety.

Terina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky.

Kachní terina nezklame na svátečním stole nejlépe jako výtečný doplněk červenému vínu.

Složení: kuřecí játra, vepřové sádlo, kachní prsa 15%, vepřová krkovice, kachní VSM (mechanicky zpracované maso) 10%, koření (včetně muškátového oříšku), Armagnac 0,8%, sůl, pepř. Může obsahovat stopy mléka* a sóji* . *Alergeny.

Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 1407,8kJ / 340,5kcal,
tuky: 31,25g
-z toho nasycené mastné kyseliny: 11,9g,
sacharidy: 1,9g,
-z toho cukry 0,38g,
vlákniny: <0,4g,
bílkoviny: 12,9g,
sůl: 1,42g.

Doplňkové parametry

Kategorie: Teriny
Záruka: 3-6 měsíců
Hmotnost: 0.18 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: