Kachní terina s armagnacem malá

Kód: SK0052
Neohodnoceno
Značka: Jean Brunet
69 Kč 76,67 Kč / 100 g
Skladem (> 5 ks)

Armagnac je nejstarším francouzským destilátem (brandy) příbuzným koňaku a v kombinací s kachním masem dodává terrině nezapomenutelný zážitek. Výtečný doplněk k červenému vínu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu.
Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – teriny, paté, confity a rilety.

Terina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky.

Delikátní úprava kachního masa s lahodným Armagnacem. Vychutnáte si ji především u slavnostnějších chvil se skleničkou vína.

Složení: kuřecí játra, vepřové sádlo, kachní křídla 15%, vepřová krkovička, mechanicky zpracované kachní maso 10%, sůl, koření (včetně muškátového oříšku), pepř.

Výživové údaje na 100g
energetická hodnota: 1362kJ / 330kcal,
tuky: 31g,
-z toho nasycené mastné kyseliny: 12g,
sacharidy: 0,8
-z toho cukry 0,5g,
bílkoviny: 12g,
sůl: 1,6g.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní delikatesy
Záruka: 3-6 měsíců
Hmotnost: 0.09 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: