Dozlatova upečené, tenké italské tyčinky s tvrdým italským sýrem. Ideální pochoutka k předkrmům, sýrům a vínu. Výborně chutnají obalené v plátcích italské sušené šunky...
Dozlatova upečené, tenké italské tyčinky s tvrdým italským sýrem. Ideální pochoutka k předkrmům, sýrům a vínu. Výborně chutnají obalené v plátcích italské sušené šunky...
Dozlatova upečené, tenké italské tyčinky s tvrdým italským sýrem. Ideální pochoutka k předkrmům, sýrům a vínu. Výborně chutnají obalené v plátcích italské sušené šunky...
Cheese Snack jsou inovativní sýrové pochoutky, které zaujmou tím, že nejsou smažené, ale pečené v troubě. Neobsahují lepek a hlavně, ačkoliv jsou z mléka, tak neobsahují...
Cheese Snack jsou inovativní sýrové pochoutky, které zaujmou tím, že nejsou smažené, ale pečené v troubě. Neobsahují lepek a hlavně, ačkoliv jsou z mléka, tak neobsahují...
Cheese Snack jsou inovativní sýrové pochoutky, které zaujmou tím, že nejsou smažené, ale pečené v troubě. Neobsahují lepek a hlavně, ačkoliv jsou z mléka, tak neobsahují...
Cheese Snack jsou inovativní sýrové pochoutky, které zaujmou tím, že nejsou smažené, ale pečené v troubě. Neobsahují lepek a hlavně, ačkoliv jsou z mléka, tak neobsahují...
Italský král sýrů má nesrovnatelně pikantní chuť s lehce nasládlým podtónem. Je vynikající jako dezertní sýr ke sklence červeného vína, ale samozřejmě nejznámější a...
Holandský sýr s italským charakterem. Mléčný výrobek je pevný, pikantní a mírně nasládlé chuti. Skvěle se hodí jako strouhaný sýr do teplé i studené kuchyně, ale výborně chutná...
Pecorino je souhrnný název pro mnoho italských ovčích sýrů. Tento sýr Romano je tvrdý a má mírně slanou, pikantní chuť. Je ideální ke strouhání, ale výborně se hodí i ke sklence...
Parmigiano Reggiano je nejstarší ze všech parmezánů. Teprve po dvou letech zrání se smí krájet. Výsledkem je tvrdý sýr s intenzivní a pikantní chutí. Výborně se hodí ke...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací zde.