Holandský sýr z čistého plnotučného ovčího mléka. Díky své jemné a oříškové chuti je tento ovčí sýr vynikající na chleba. Zároveň je vynikajícím doplňkem do teplých pokrmů nebo...
Roquefort je pravděpodobně nejznámější sýr s modrou plísní na světě. Vyrábí se z čistého plnotučného ovčího mléka a zraje v přírodních jeskyních v Roquefort-sur-Soulzon. Je to...
Roquefort je pravděpodobně nejznámější sýr s modrou plísní na světě. Vyrábí se z čistého plnotučného ovčího mléka a zraje v přírodních jeskyních v Roquefort-sur-Soulzon. Je to...
Původní řecký sýr Feta je zrající sýr, který se obvykle vyrábí ze směsi ovčího a kozího mléka. Řecký sýr Feta, který se vyznačuje zrnitou strukturou a svěží slanou chutí s...
Pecorino je souhrnný název pro mnoho italských ovčích sýrů. Tento sýr Romano je tvrdý a má mírně slanou, pikantní chuť. Je ideální ke strouhání, ale výborně se hodí i ke sklence...
Klasický ovčí sýr z jihošpanělské provincie La Mancha s intenzivně čistou chutí. Vyznačuje se pevnou strukturou a hlubokou chutí bohatou na nuance bylin a ořechů. Tento sýr se...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací zde.