Cheese Snack jsou inovativní sýrové pochoutky, které zaujmou tím, že nejsou smažené, ale pečené v troubě. Neobsahují lepek a hlavně, ačkoliv jsou z mléka, tak neobsahují...
Detaily technologie uzení a zrání spolu se složením směsi použitého koření je přísně střežené rodinné tajemství, podobné české Becherovce nebo americké Coca – Cole.
Cheese Snack jsou inovativní sýrové pochoutky, které zaujmou tím, že nejsou smažené, ale pečené v troubě. Neobsahují lepek a hlavně, ačkoliv jsou z mléka, tak neobsahují...
Detaily technologie uzení a zrání spolu se složením směsi použitého koření je přísně střežené rodinné tajemství, podobné české Becherovce nebo americké Coca – Cole.
Nabízíme několik druhů klobás: s kozím sýrem, se sýrem s modrou plísní, kachní, kančí, srnčí, býčí, jelení, klasickou, s fíky, s ořechem, pepřem.
Případně poprosíme...
Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje...
Arašídy trochu jinak. Nyní můžete zkusit nové arašídy se směsí kurkumy, papriky, řepa a mnoho dalšího. Arašídům jsou velmi chutné a velmi dobře se hodí k sýrovému prkénku.
Klobásky nejsou dlouhé, a i přes svou hrubší strukturu, v níž jsou patrné poctivé kousky masa, ji řadíme mezi naše měkčí klobásy, na nichž si zaručeně pochutnáte.
Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje...
Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje...
Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje...
Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na...
Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje...
Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje...
Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje...
Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje...
Základní surovinou bývá hrubě mleté nebo jemně nasekané maso. Výborně chutná na rustikálním chlebu, grilované topince nebo se zeleninovým salátem a suchým bílým vínem. Masová...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací zde.