Vaše rodinná sýrárna vás vítá!

Vlaskaas

Kód: SC0100/100 SC0100/150 SC0100/200 SC0100/250 SC0100/300 SC0100/350 SC0100/400 SC0100/450 SC0100/500 SC0100/1KG SC0100/5000 SC0100/10000 Zvolte variantu
3 hodnocení
3 950 Kč 7 900 Kč od 79 Kč - - - - - - - - - - –3 % –9 % až –9 %
Vlaskaas Beemster Premiun Dutch Cheese
3 950 Kč 7 900 Kč od 79 Kč - - - - - - - - - - –3 % –9 % až –9 % 79 Kč / ks 119 Kč / ks 158 Kč / ks 198 Kč / ks 237 Kč / ks 277 Kč / ks 316 Kč / ks 356 Kč / ks 395 Kč / ks 790 Kč / kg 3 832 Kč / ks 7 189 Kč / ks od 79 Kč / ks
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 kg) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Varianta
Můžeme doručit do:
25.6.2024 25.6.2024 25.6.2024 25.6.2024 25.6.2024 25.6.2024 25.6.2024 25.6.2024 25.6.2024 25.6.2024 25.6.2024 25.6.2024 Zvolte variantu

Vlaskaas se v minulosti připravoval pouze jednou ročně, a to během slavnosti sklizně lnu, ale jak tradice slavnosti upadala, recept byl pohřben. Naštěstí v roce 2004 došlo při revizi minulosti beemsterských sýrů k jeho znovuobjevení. Vlaskaas byl zřejmě příliš dobrý na to, aby se vyráběl jen jednou ročně, a nyní je k dostání celoročně. Je máslový a poloměkký s jedinečnou sladko-mléčnou chutí, tóny mandlí a nádechem ostrosti, která mu dodává hloubku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: PASTERIZOVANÉ KRAVSKÉ MLÉKO, SŮL, SÝRAŘSKÁ KULTURA, MIKROBIÁLNÍ SYŘIDLO, ANNATTO (KVŮLI BARVĚ)

Alergeny: kravské mléko a mléčné produkty

Výživové údaje na 100g:

energetická hodnota: 1765 kJ / 426 kcal
tuky: 9 g z toho nasycené mastné kyseliny 7 g
bílkoviny: 7 g
sůl: 2,2 g
sacharidy: 0 g z toho cukry 0 g

Skladování při teplotě: od 4°C do 8°C

Trvanlivost sýrů je 14 dní, pokud však dojde k poškození vakua je potřeba sýr spotřebovat nejdéle do 24 hodin!

Doplňkové parametry

Kategorie: Naše sýry
Záruka: 14 dní

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz