Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje...
Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje...
Základní surovinou bývá hrubě mleté nebo jemně nasekané maso. Výborně chutná na rustikálním chlebu, grilované topince nebo se zeleninovým salátem a suchým bílým vínem. Masová...
Základní surovinou bývá hrubě mleté nebo jemně nasekané maso. Výborně chutná na rustikálním chlebu, grilované topince nebo se zeleninovým salátem a suchým bílým vínem. Masová...
Základní surovinou bývá hrubě mleté nebo jemně nasekané maso. Výborně chutná na rustikálním chlebu, grilované topince nebo se zeleninovým salátem a suchým bílým vínem. Masová...
Tradiční vesnická terina s vepřovým masem. Masové teriny FLOC´H jsou vyráběny ve Francii podle tradičních receptur výhradně
z prvotřídních francouzských surovin, bez...
Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje...
Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se ze vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje...
Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje...
Arašídy trochu jinak. Nyní můžete zkusit nové arašídy se směsí kurkumy, papriky, řepa a mnoho dalšího. Arašídům jsou velmi chutné a velmi dobře se hodí k sýrovému prkénku.
Arašídy trochu jinak. Nyní můžete zkusit nové arašídy se směsí kurkumy, papriky, řepa a mnoho dalšího. Arašídům jsou velmi chutné a velmi dobře se hodí k sýrovému prkénku.
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací zde.