Stolní struhadlo Oslo XL
Kód: SC0166Související produkty

Kozí sýr z pasterizovaného mléka, 6 měsíce vyzrálý. Lehce jsou již cítit krystalky soli....

Kozí sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Čistý velmi smetanový sýr. Pochází z rodinné...

Kozí sýr z pasterizovaného mléka, 4 měsíce vyzrálý. Hlavní složky sýru je rajčatové...
Detailní popis produktu
Elegantní retro design z dubového dřeva
Struhadlo je vyvedeno v elegantním retro designu s detaily z dubového dřeva. Nejvhodnější je pro polotvrdé až velmi tvrdé sýry. Ke struhadlu patří stylový tácek, na který můžete zachytit sýrové hoblinky. A pak šup s nimi na talíř!
Skvělý nápad na dárek
Jelikož má stolní struhadlo Oslo tři různé čepele, lze ho využít k přípravě široké škály pokrmů. Struhadlo je k dostání je v dárkovém balení. Tak koho jím potěšíte?
Země původu - Holandsko
Přibližná váha - 0,586 kg
Rozměry - 280 x 150 x 150 mm
Doplňkové parametry
Kategorie: | Doplňky Boska |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.6 kg |

Kravský sýr z nepasterizovaného mléka, 7 měsíce vyzrálý. Gruyére má plnější chuť, je slaný až...

Kravský sýr z nepasterizovaného mléka, 8 měsíce vyzrálý. Oficiální název Tete De Moine. Pochází z rodinné farmy ve Švýcarsku. Doporučujeme kombinovat s Vetlínským...

Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Hlavní složky sýru jsou nasekané chilli papričky Jalapeňo Doporučujeme kombinovat...

Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Čistý velmi smetanový sýr. Pochází z rodinné farmy Veendaler. Doporučujeme kombinovat s Sylvánským zeleným od Vinařství...

Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Hlavní složky sýru jsou sušená rajčata, paprika, cibule, bazalka, tymián, pepř, česnek,...

Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 4 měsíce vyzrálý. Hlavní složky sýru je rajčtové pesto, bazalka, tymián, oregáno, paprika, pepř a bazalka. Doporučujeme...

Východo-střední francouzský ementál je kravský sýr vyrobený ve Francii v oblasti,...

Morbier AOC je rafinovaně aromatický francouzský sýr z nepasterizovaného kravského mléka pojmenovaný po malé vesnici Morbier ve...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.