Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací zde.
Čedar se často barví barvivem annatto, které se vyrábí ze semen stromu achiote. Čedar má často drobivou strukturu, ale v ústech je lahodně jemný. Chuť je krémová a bohatá na...
Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 12 měsíce vyzrálý. Dlouhozrající extra tvrdý sýr z oblasti Amsterdamu.
Doporučujeme kombinovat s rose AN-ZWEI od Vinařství Gertner...
Oblíbená varianta klasických odrůd brie. Díky pasterizaci mléka a přidání smetany má tento sýr měkký, přátelský charakter. Vynikající na krekru, na chlebu a samozřejmě jako...
Značka Holland Farmer představuje autentické recepty holandského původu s historií sahající do minulosti. Tento zrající sýr Gouda má příjemně pikantní chuť a krémový charakter....
Původní modrý Stilton je skutečnou klasikou. Vyznačuje se mírně drobivou strukturou, intenzivně krémovou chutí v ústech a příjemně pikantním charakterem modrých žilek....
Vlaskaas se v minulosti připravoval pouze jednou ročně, a to během slavnosti sklizně lnu, ale jak tradice slavnosti upadala, recept byl pohřben. Naštěstí v roce 2004 došlo při...
Starý sýr Noord-Hollandse Gouda zraje přibližně 12 měsíců. Vyrábí se ze 100% severoholandského mléka paseného na louce té nejlepší kvality. Tento sýr se statusem chráněného...
Mladý sýr Gouda zraje přibližně čtyři týdny a má přístupný a krémový charakter. Ideálně se hodí na chleba k snídani, ale výborně chutná i po zbytek dne. Světoznámý sýr z...
Existoval by Bleu d'Auvergne bez Antoina Roussela, rodáka z Auvergne, který odešel do Rouenu na stáž do lékárny? To je ten chlapec, který objevil tajemství vývoje chuti modrých...
Parmigiano Reggiano je nejstarší ze všech parmezánů. Teprve po dvou letech zrání se smí krájet. Výsledkem je tvrdý sýr s intenzivní a pikantní chutí. Výborně se hodí ke...
Slavný holandský sýr s otvory. Charakteristická je pro něj příjemně nasládlá chuť. Skvěle se hodí do sendvičů, ale vynikající je i v holandském fondue.
Značka Holland Delta představuje autentické recepty holandského původu s historií sahající do minulosti. Tento sýr Gouda je lahodně krémový a je ideální pro použití do sendvičů...
Extra starý sýr Noord-Hollandse Gouda zraje nejméně 24 měsíců a je ideální jako svačina k nápojům. Vyrábí se ze 100% severoholandského mléka paseného na louce té nejlepší...
Kravská gouda s netradiční pivní příchutí , kterou musíte vyzkoušet. Nenechte si ujít tento trendový sýr, který jistě přidá lahodný šmrnc vašim kulinářským zážitkům.
Mnišská hlava je švýcarská specialita z plnotučného syrového kravského mléka s příjemně kořeněným charakterem. Tento sýr je nejlepší v tenkých plátcích a je vynikající k nápojům...
Old Smokey nabízí milovníkům sýrů vůni a chuť jemného dubového kouře. Vynikající čedar ze skotského ostrova Kintyre. David a Grace Eatonovi jej začali vyrábět doma pro svou...
Nizozemský sýr podle italského vzoru. Il Gusto Puro mild má oříškový charakter a mírně sladkou příchuť. Velmi vhodný pro použití jako sýr na strouhání.
V kantonu Appenzell se tento jedinečný sýr stále vyrábí podle tradiční receptury. Během zrání se sýr potírá tajemnou bylinnou směsí, jejíž složení zná jen několik starších...